Acne littekens verwijderen wordt door zorgverzekeraars vergoed.

Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Het verwijderen van acne en littekens kan door zorgeverzekeraars worden vergoed.

Kijk zelf uw zorgverzekeringspolis na of dit ook voor u geldt. Of neem telefonisch contact op met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar. U kunt aangeven dat uw graag wilt weten wat de voorwaarden voor u zijn om de acne en of litteken behandelingen vergoed te krijgen als u wordt behandeld door een huidtherapeut die is aangesloten bij de NVH.

Na de behandeling bij de huidtherapeute krijgt u de factuur toegestuurd die u kunt direct kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Geldt een acne litteken vergoeding ook voor u?

Wilt u meer weten over vergoedingen voor het verwijderen van acne littekens, dan adviseren we een gratis consult in te plannen bij de huidtherapeut. Zij kan u vertellen welke acne littekenbehandeling hiervoor in aanmerking komen en welke het meest geschikt is voor u acne en of litteken probleem.