Dermaclinic - Dr. Daan Polomski

Schoonheidssalon La Perle is partner van cosmetische kliniek DermaClinic. Hierdoor kunt u ook in onze salon van de medisch cosmetische behandelingen van DermaClinic gebruik maken. 

Kliniek voor injectables & huidverjonging 

DermaClinic is een medisch cosmetische kliniek, gericht op huidverjonging en huidverbetering. De kliniek biedt onder meer behandelingen met injectables (inspuitingen) en medische peelings. Hiermee krijgt u een jongere huid zónder ingrijpende, risicovolle operaties. DermaClinic is onder meer gespecialiseerd in: 

Facelift zonder operatie met fillers en botox

Het injecteren van fillers brengt volume terug in het gezicht. Deze behandeling is ook perfect voor het vullen van rimpels, lippen en wallen onder de ogen. Overactieve spieren in het gezicht komen tot rust met injecties met Botox. Hierdoor worden rimpeltjes, zoals kraaienpootjes en fronsrimpels, direct minder zichtbaar. Lees meer over onze behandelingen met:

Huidverjonging met Obagi Medical

Met de behandelingen van Obagi Medical Products kunnen verschillende specifieke huidaandoeningen behandeld worden. De huid verstevigt, wordt egaler en krijgt fijnere poriën en een gezonde glans: letterlijk een jongere huid. De behandelingen met Obagi

Medical zijn geschikt voor bijvoorbeeld:

Meer weten over de mogelijkheden?

Kijk voor meer informatie op www.dermaclinic.nl of bel 050–763 04 63

Direct een afspraak inplannen met Dr. Daan Polomski?

Klik dan hier.