Me Line pigmentatie behandeling

Heb je last van pigmentvlekken in het gezicht en heb je al van alles geprobeerd? Dan is de pigment behandeling met me-line de oplossing.
Dit pakt pigmentvlekken aan die veroorzaakt zijn door zwangerschap, hormonen, krabben aan de huid, agressieve huidbehandelingen of overmatige blootstelling aan zon. Dit is nieuwste innovatie op het gebied van hyperpigmentatie!

MeLine is het enige merk ter wereld dat zich specialiseert in behandelingen voor pigmentatie.

Wat maakt me-line zo uniek t.o.v andere methodes?

De kracht ligt hem in het ingrediënt tranexaminezuur. Artsen schrijven het tranexaminezuur, in orale vorm en in een tot zes keer lagere dosis- voor aan patiënten met een hardnekkige vorm van melasma en aan mensen met donkere pigmentkringen rondom de ogen.

De combinatie van ingrediënten en tranexaminezuur maakt Me-line uniek.
Me-line is een kuur van meerdere behandelingen i.c.m productgebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn verbluffend!

Het ontstaan van pigmentvlekken heeft meerdere oorzaken.

Wat doen de professionele behandelingen?

De combinatie van actieve ingrediënten wordt gecontroleerd en vernietigd op het melaninesynthese. Zo verstoort het complex het proces van pigmentaanmaak.

Voor dat je start met de Me-line producten begin je met de eerste behandeling. Deze behandeling maakt de opperhuid beter doorlaatbaar. Daarmee verdun je de hoornlaag en ‘reset’ je de huidbarriére waardoor deze optimaal gaat functioneren.
De huid zal zichzelf opnieuw hydrateren en is zo voorbereid op het gebruik van de producten en de volgende behandeling.

Pigment behandeling in kuurverband

De pigment behandeling is een kuur van 4 maanden waarmee pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit  4 behandelingen en moet worden ondersteund met bijpassende producten voor thuis. Daarnaast kan de behandeling geoptimaliseerd  worden met microneedling. Dit zou 2 weken na de pigment behandeling kunnen worden ingezet. De pigment behandeling zal om de 4 weken plaats vinden.
Er wordt gestart met een pigment behandeling  (stap 1) in ons instituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet met producten.

De kuur

Pigment behandeling  (stap 1) : de huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een peeling masker wordt aangebracht gedurende 15 minuten. In het begin kan deze peeling wat prikken. Na 15 minuten wordt het masker nogmaals plaatselijk aangebracht op het pigment. Vervolgens wordt het masker na 15 minuten verwijderd met een compres en brengen we de moisturizer aan, een dag crème en een SPF. Na de behandeling schaf je de producten aan voor de thuisbehandeling (dit is verplicht).
Pigment behandeling ( stap 2) : na 2 weken kom je terug voor de microneedling behandeling. De huid wordt gereinigd en ontvet waarna er een serum wordt aangebracht via microneedling. Deze behandeling duurt een half uur. Aansluitend verzorgen we de huid met een dag crème en een SPF.

Pigment behandeling (stap 3) : herhaling van behandeling 1 + je schaft het pigment masker aan voor thuis.

Pigment behandeling (stap 4): afhankelijk van het resultaat zo ver kan behandeling 2 worden herhaald.

De hoogwaardige ingrediënten werken verhelderend en ontstekingsremmend op de huid en zijn zo samengesteld dat ze elkaar versterken en de huid optimaal kunnen penetreren om op de juiste diepte te komen. Vanwege een verschillende samenstelling van de producten voor de donkere en de lichte huid, kunnen wij ook donkere huidtypes veilig behandelen. Omdat het product zo samengesteld is dat het diep in de huid kan komen en het de pigmentcellen kalmeert, kunnen ook moeilijke chronische huidproblemen zoals melasma veilig behandeld worden.

De producten van Me-line zijn verplicht aangezien deze in synergie werken met de behandelingen en elkaars werking versterken. (Alleen tijdens de kuur in een periode van 3 tot 4 maanden)
Deze serums, emulsies of gels hebben een sterk huidverhelderend effect en zijn daardoor een verplicht onderdeel van de kuur waardoor ze zorgen voor de hoogst haalbare resultaten. De effectieviteit van deze producten is klinisch bewezen.

Na de behandelingen & bijwerkingen

Na de pigment behandeling in ons instituut komt er een schilferende huidreactie op gang. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. In sommige gevallen kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en mag je niet in de zon. Ook draag je dagelijks een SPF 30+
De thuisproducten bevatten veel anti-oxidanten, verhelderende stoffen, zuren en pigmentremmers waar de huid aan moet wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen zodat de huid kan wennen. De microneedling behandeling kent geen bijwerkingen. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Doordat we weten dat iedere pigmentvlek anders is op ieder huidtype zijn er 3 specifieke behandelingen ontwikkeld voor de hoogst haalbare resultaten.

  • GEZICHT
  • CAUCASIAN SKIN Phototypes I-IV
  • ETHNIC SKIN Phototypes IV-VI
  • SPOTS Ouderdomsvlekken

Prijs per behandeling €145,-
Producten voor thuisgebruik 5 producten € 316,-