All about the brows!

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid. Voor 5 tot 14 dagen.

Supercilium is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. Je mengt het puur en alleen met (rozen)water. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Supercilium Brow Henna kan 5 tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. Omdat de kleuren vrij intens kunnen zijn, adviseren we altijd om met Blond of Taupe te beginnen, tenzij iemand een donkere huid heeft.

NATUURLIJK. MAAR NIET 100%

Veel hennabrow merken beweren dat hun product uit 100 procent pure henna bestaat. Dit is helaas onmogelijk. Henna wordt gewonnen uit de hennastruik, Lawsonia inermis. Het is een struik die van nature voorkomt in Noord-Afrika, het Nabije Oosten en India. De hennastruik wordt al sinds ca. 3500 v. Chr. gekweekt. Van de bloemen kan parfum worden gemaakt, terwijl de kleurstof wordt gewonnen uit de groene herfstbladeren. Dit is een groen poeder. Dit groene poeder wordt vermengd met water en al eeuwenlang gebruikt voor het maken van versieringen op de huid. Deze pasta moet minstens 4 tot 8 uur in de huid trekken voor het gewenste resultaat: een roodbruine afdruk op de huid. Zou je deze pure pasta gebruiken voor de wenkbrauwen, dan zou het urenlang moeten intrekken, met een uiteindelijk roodbruin resultaat.

Prijs: €15.-