Injectables

DermaClinic is gespecialiseerd in rimpelbehandeling met Botox en fillers. Wij richten ons op cosmetisch resultaat zónder operatie en behandelingen met minimale risico's. DermaClinic onderscheidt zich van anderen door nieuwe rimpelbehandelmethoden alleen te gebruiken als deze voldoende getest zijn.

Rimpelbehandeling met Botox

Het effect van een Botox rimpelbehandeling wordt na 10 tot 14 dagen zichtbaar en houdt gedurende 3 tot 7 maanden aan. Na enkele vervolgbehandelingen houdt het effect van Botox langer aan door een natuurlijke aanpassing van de spier. Een veelvoorkomend gunstig bijeffect van een rimpelbehandeling met Botox is een vermindering van spanningshoofdpijn.

Rimpelbehandeling met fillers

Fillers zijn ideaal als u een vollere en gladdere huid wenst. Een rimpelbehandeling met de zogeheten ‘vullers’ zijn effectief en veilig, mits ze door een deskundige arts worden uitgevoerd. Een rimpelbehandeling met fillers brengt behalve een kortdurende roodheid en zwelling weinig ongemakken met zich mee. DermaClinic maakt gebruik van drie soorten fillers: Restylane, Sculptra en Radiesse.

Rimpelbehandeling met medische producten van Obagi

Ook behandeling met medische producten biedt goede mogelijkheden voor rimpelbehandeling. Vaak biedt een combinatie van injectables en medische producten van Obagi de beste resultaten voor een jonger en gladder uiterlijk.