Microdermabrasie voor duurzame huidverbetering

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat de gecertificeerde MedCos Partner ook een geweldig resultaat kan bereiken op een milde en pijnloze manier... Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish!

3x Power

De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige en veilige technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

  • Microdermabrasie
  • Low Level Laser Technology
  • Polishing the Skin

Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Het resultaat na een kuur van ongeveer acht behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met de onderhoudsbehandeling van een keer per vier weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Microdermabrasie

De gecertificeerde MedCos Partner haalt via een speciale vacuumtechniek met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weg. De gebruikte kristallen en de loskomende huidcellen worden opgezogen. De productie van collageen en elastine in de huid wordt gestimuleerd en nieuwe jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is uw huid ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de volgende stap.

Low Level Laser Technology

Deze technologie wordt ook wel Cold Laser genoemd, omdat er geen warmte bij vrijkomt - en dus geen risico op verbranden geeft. De gecertificeerde MedCos Partner brengt active werkstoffen als hoogwaardig hyaluronzuur, essentiële vitaminen en anti-oxidanten aan op uw huid. Dankzij de sterke lichtenergie in combinatie met een massagetechniek kan uw huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen en de afvalstoffen goed afvoeren. De 'batterij' van de cellen krijgt als het ware een kick om weer optimaal te functioneren. De huid verbetert zienderogen en voelt stevig aan.

Polishing the Skin - the finishing touch

Met behulp van een massagestick met een polijststuk, verdeelt de gecertificeerde MedCos Partner een voedend en beschermend serum over uw huid. De massage geeft een verwarmend effect en de huid een finishing polish, waardoor u het instituut met een gladde en stralende huid verlaat.

Hyaluronzuur is een huideigen element dat een zeer grote hoeveelheid water aan zich kan binden en mede zorg draagt voor het volume en de strakheid van uw huid. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur af waardoor de huid gaat 'doorhangen' en ouder toont. Het hoogwaardig MedCos hyaluronzuur is de nieuwste generatie hyaluronzuur welke in de huid kan doordringen en in staat is om de aanmaak van hyaluronzuur in de huid stimuleren.

Prijzen

Gezicht: € 102,50 per behandeling.
Gezicht / hals / decollete: € 143,- per behandeling.

Informeer naar het speciale kuurprogramma.