Ultraformer III hifu behandeling

De Ultraformer III is een nieuwe generatie behandeling om wenkbrauwen, doorhangende huid op het gelaat en in de hals te ‘liften’, te 'verstrakken en 'contour' terug te brengen zonder operatie met direct resultaat met ook een zichtbaar verbeterde teint en huidstructuur! Dankzij de Ultraformer III is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk. Ultraformer III is de meest gecontroleerde en succesvolle methode van huidverstrakking op basis van de nieuwste technologie met micro en macro geluidsgolven.

Hoe werkt de Ultraformer III?

Met deze allernieuwste en revolutionaire HIFU-Ultraformer III therapie, worden energiepulsen door middel van ultrageluid, op 3 specifieke lagen van de huid gericht, namelijk de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag. Met deze veilige thermische energie wordt het weefsel verwarmt waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd wordt. Het prachtige resultaat hiervan is dat de huid langzaam gelift en verstrakt wordt met een langdurig effect. Dit is direct zichtbaar na de behandeling en werkt zelfs nog enkele maanden door! Daarna is uw huid nog strakker, met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie.

Voor wie is de Ultraformer III geschikt ?

De Ultraformer III is bijna voor iedereen geschikt. Heb je een vage kaak lijn, losse nek, neus/lip-plooien, slappe oogleden, hangende wenkbrauwen, dubbele kin, lijntjes en rimpels, rimpelige decolleté, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën? De Ultraformer III gaat dit allemaal verbeteren.

Wat is het resultaat van de Ultraformer III ?

Meteen na de behandeling zie je al resultaat en is het nog maar het begin van het verjongingsprocer. na ca. 2 à 3 maanden, tot zelfs na 6 maanden werken de processen nog door. Door de behandeling met de Ultraformer III krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid. Alle plekken kunnen met de nieuwe Ultraformer III goed worden behandelt.

Meer informatie over de Ultraformer III?

De ultraformer III levert micro en macro H.I.F.U. (High Intensity Focused Ultrasound) energie onder de huid. H.I.F.U. werkt in op drie lagen van de huid inclusief de S.M.A.S. (fibromusculaire laag). Dit is dezelfde laag die wordt gelift tijdens een chirurgische facelift. Met de H.I.F.U. wordt het weefsel op 3 niveaus veilig verwarmd, hetgeen resulteert in verstrakking van de huid en vorming van nieuw collageen, waardoor een lange-termijn verstevigend effect ontstaat. Er wordt een applicator op de gereinigde huid geplaatst en er verschijnt een beeld op het scherm. De behandelend specialiste kan zo exact bepalen waar de energie gegeven wordt. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om een gedoseerde hoeveelheid energie af te geven op precies de juiste dieptes onder de huid. Dit alles zonder het huidoppervlak te beschadigen. Ook de bovenste huidlaag profiteert van het ondersteunend effect. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect, dat een verstrakking van de huid tot gevolg heeft en meer contour in het gezicht brengt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De meeste cliënten hebben genoeg aan één behandeling. De praktijk heeft bewezen dat geweldige resultaten worden bereikt met Ultraformer III met verbeteringen zichtbaar tot 6 maanden na de eerste behandeling. Bijwerk-behandelingen kunnen regelmatig worden gedaan afhankelijk van uw gestel en wensen. U komt eerst een keer langs voor een intake en een anamnese. Na de behandeling zien wij u ook graag nog een keer terug voor controle. De kosten hiervoor zijn €60 die u terug krijgt als u een behandeling met de Ultraformer III heeft ondergaan. Na de behandeling zien wij u graag nog een keer terug voor controle.

Wat zijn de contra indicaties?

  • als u minder dan een half jaar geleden bent behandelt met botox of fillers
  • zwangerschap
  • bloedstollingsstoornissen
  • immuunsysteem stoornissen
  • hart, lever en nier insufficentie
  • hartritmestoornissen

Wat kost de ultraformer III?

Zoals u ziet bieden wij ongelofelijke scherpe prijzen aan. Wij vinden dat een face-lift voor iedereen betaalbaar moet zijn. U betaalt bij ons niet voor een dure kliniek. Onderstaande prijzen zijn op dit moment extra laag als introductie. Over enige tijd betaalt u meer dus profiteer van onze geweldig lage prijzen zo lang het nog kan. 

Gelaatszone Kliniekprijs Onze prijs
Onderkin  €1.050  €395
Kaaklijn en wangen  €1.350  €590
Pakket: kaaklijn, wangen, onderkin  €2.150  €690
Wenkbrauwen  €1.350  €405
Wallen onder de ogen  €1.350  €395
Hals  €1.350  €395
Pakket: onderkin en hals  €2.150  €545
Décolleté  €1.350  €405
Aanbieding: Volledig gelaat + hals    €995
Aanbieding: Volledig gelaat, onderkin, hals en decolette    €1295

Daar wij veel lagere overheadkosten hebben dan een kliniek kunnen wij u dezelfde behandeling en hetzelfde resultaat aanbieden tegen veel lagere prijzen.