Endermologie

Voor het gezicht

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor een gezonde en vitale huid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen. Op een 100% natuurlijke wijze reactiveren en stimuleren we de celfuncties dat deze weer kunnen functioneren als vanouds.

De rimpels vullen

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen.

De teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De huid verstevigen

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, de neus- lip- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijk slapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.

Dubbele kin verkleinen (vetten laten afnemen)

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden: het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatie van vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Voor het lichaam

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten en op de fibroblasten. Een 360°aanpak maakt dat beide doelstellingen tegelijk worden aangepakt; werken op slankheid en stevigheid in een behandeling.

Vetten afbreken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die niet weg gaan met fysieke inspanning, sporten en een dieet te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, …) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

Cellulitis gladstrijken

Cellulite, waar 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Voor de 10% die (nog) geen cellulite heeft is preventief werken een manier om cellulite uit te stellen of zelfs te voorkomen.

De huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het ouder worden. De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz..

Lichtere benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten… Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

Gemiddeld heb je 10- 25 behandelingen nodig om het beste resultaat te bereiken. Dit is per persoon zeer verschillend. Het kan zijn dat je na 10 behandelingen al kan overstappen op de onderhoudsbehandelingen. Het kan ook zijn dat je er meer nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Dit gaat in overleg met de behandelaar die het tussentijds en nadien evalueert.

Prijs per behandeling:

ENDERMOLIFT GEZICHT EN HALS - 35 min: € 62,50
LIPOMASSAGE LICHAAM - 35 min: € 62,50
ENDERMOLIFT ZONE GEZICHT - 20 min: € 35,00
LIPOMASSAGE ZONE LICHAAM - 20 min: € 35,00
ENDERMOWEAR OF ENDERMOKIT: € 25,00

Kuurprijzen in een of twee termijnen te voldoen:

35 min behandelingen

Kuur abonnement van 10 behandelingen: € 595,00 (voordeel € 30,00)
Kuur abonnement van 15 behandelingen: € 877,50 (voordeel € 60,00)
Kuur abonnement van 20 behandelingen: € 1150,00 (voordeel € 100,00)

20 min behandelingen

Kuur abonnement van 10 zone behandelingen: € 325,00 (voordeel € 25,00)
Kuur abonnement van 15 zone behandelingen: € 487,50 (voordeel € 37,50)
Kuur abonnement van 20 zone behandelingen: € 650,00 (voordeel € 50,00)

Na de kuur betaal je de losse behandelprijs of ga je over op een onderhoudsabonnement.