Vet verwijderen / figuurcorrectie / Cryolipolyse

Cryolipolyse ("het bevriezen van vetcellen") is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. Na één behandeling al resultaat.

Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet snel afgekoeld tot -9ËšC; zo worden selectief de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een figuurcorrigerende technologie die u kan helpen afslanken door de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet te bevriezen. Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Bevriezing van de vetcellen in deze vetlaag zorgt ervoor dat de cellen worden vernietigd en op een natuurlijke wijze door uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. 

Hoe gaat een cryo-behandeling in z’n werk?

Bij La Perle werken wij met de CLATUU. De pads van dit apparaat worden direct op de probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos; het enige wat u voelt is warmte en kou. Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken: door gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, in combinatie met elektro-stimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. Deze vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

De uiteengevallen vetcellen worden vervolgens langzaam door het lichaam zelf, via de lever en de nieren, afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, zodat u direct verder kunt met uw dagelijkse bezigheden. Het is wel van groot belang dat u dagelijks minimaal 2 liter water drinkt, gedurende 4 weken na de behandeling; dit is belangrijk om alle vrijgekomen afvalstoffen op natuurlijke wijze af te voeren.

Al in één cryo-behandeling kan onderhuids vetweefsel worden verminderd met 22%.

Enkele weken na de CLATUU behandeling kunt u veranderingen waarnemen, optimaal resultaat wordt bereikt na 1 tot 2 maanden. Na 4 weken kunt u beslissen of u een aanvullende behandeling nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken. Een aanvullende behandeling na 2 maanden zal het resultaat versterken. 

Op welke plekken kan Cryo worden ingezet?

Cryo-lipolyse is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle probleemzones kan worden ingezet. Zo kunt u eindelijk uw hardnekkige lovehandles verwijderen en uw taille slinken. Tijdens een intakegesprek informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. Hieronder geven wij u alvast een inblik in de fantastische mogelijkheden van de CLATUU.

Voordelen

  • La Perle behandelt meerdere zones tegelijk, in tegenstelling tot veel andere behandelaars
  • Na 1 behandeling al resultaat
  • Het resultaat is meetbaar na circa twee maanden
  • Pijnloos
  • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
  • De kwaliteit van uw huid kan verbeteren
  • Het is een uitwendige behandeling (in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie)

Advies en contact

Wilt u van uw probleemzones af? Dan is Cryolipolyse wellicht de juiste behandeling voor u. Maak een afspraak voor een persoonlijk consultgesprek waarin wij de gehele behandeling en verwachtingen met u doorspreken.

Kosten: €250,- per behandeling

Let op

veel concurrenten werken met apparatuur die terugkoelt tot 5ËšC of 6ËšC. Behandelingen met deze apparatuur zijn niet blijvend effectief omdat de vetcellen niet verdwijnen bij deze temperatuur. Na verloop van tijd ‘lopen ze weer vol’ en is een nieuwe behandeling nodig. Voor cryo-behandelingen met de CLATUU verdwijnen de vetcellen (blijvend) uit het lichaam.