SkinDNA

Wat staat in het SkinDNA™ rapport?

SkinDNA™ is een wereldwijd bekende DNA-test voor preventie van huidveroudering. De SkinDNA ™ onderzoekt een gepatenteerde combinatie van genetische markers (SNP's) in 5 categorieën van huidveroudering. De SkinDNA- algoritmen identificeren welke factoren voor huidveroudering jij prioriteit moet geven. Jouw SkinDNA-rapport van 18 pagina's bevat nuttige informatie over je persoonlijke resultaten. Eenvoudig te begrijpen en gemaakt door huiddeskundigen met jarenlange ervaring in de huidverzorgingsindustrie.

Hoe werkt het ?

Na het afnemen van de SkinDNA test, gewoon thuis,  stuur je deze anoniem en veilig naar ons terug. Online vul je het vragenformulier in met gebruik van jouw persoonlijke code. Jouw cellen worden geanalyseerd in het laboratorium van SkinDNA in Australië onder strenge normen en toezicht. Jouw persoonlijke gegevens zullen alleen bij ons bekend zijn en worden anoniem verstuurd aan de hand van jouw persoonlijke code.

Het rapport

Binnen 15 werkdagen na ontvangst van jouw dna-sample ontvang je jouw persoonlijke rapport. Het rapport bevat de uitslag van je SkinDNA analyse en jouw risico factor in de vijf categorieën van huidveroudering. In het SkinDNA rapport krijg je persoonlijk advies waarmee je een expert zult zijn over je huid en de behoefte van jouw huid. Je ontvangt advies op het gebied van benodigde ingrediënten in gezichtsverzorging, supplementen & vitamine en ondersteunende behandelingen.

De testcategorieën zijn:

  • SkinDNA Nederland Stevigheid + Elasticiteit
  • SkinDNA Nederland  Rimpelvorming (Glycatie)
  • SkinDNA Nederland  Zonneschade + Pigmentatie
  • SkinDNA Nederland  Schade door Vrije Radicalen
  • SkinDNA Nederland  Gevoeligheid + Ontsteking

Met dit rapport zul je in staat zijn zelf of samen met jouw huid expert de beste keuzes te maken in het juiste voor jouw huid. De SkinDNA test is een middel om nog meer expertise in jouw huidverzorgingsroutine te brengen. Maar niet alleen dat, de SkinDNA test kan je helpen op tijd de risico's te zien voor jouw huidveroudering en de onderliggende processen in balans te brengen.

Prijs: € 289,-