PCA gezichtsbehandelingen

PCA Peel® Hydroquinone Free
Deze vernieuwde behandeling verzacht het huidoppervlak, voorkomt pigmentatie en geeft een frisse uitstraling. Tevens helpt het tegen huidirritatie, vermindert talgproductie en verzacht lijntjes en rimpels zodat de huid een betere structuur krijgt. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige en donkere huid.

Samenstelling van TCA Peelings

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele TCA peelings. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien.

Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen en de meer actieve voor de dikkere huid en de rest van het lichaam.

Sensi Peel®
Deze milde formule versterkt de huid en zorgt voor een stralend uiterlijk, helpt tegen UV beschadiging en andere soorten huidverkleuring. Deze meervoudige behandeling voorkomt ontstekingen, acne en bestrijdt bacteriën, hierdoor ook uitstekend geschikt voor rosacea.

Ultra Peel® I
Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de droge en oudere huid plus de huid die door de menopauze veranderd is. Gaat huidverkleuring tegen, behandelt fijne lijntjes, rimpels en acne, kortom het resultaat is een vollere en gehydrateerde zachte huid.

Ultra Peel Forte®
Voor de sterke huid met diepere rimpels, UV beschadiging en acne littekens is deze diepere en actievere peeling uitermate geschikt. De huid voelt weer zacht aan, ziet er fris en gehydrateerd uit en tevens wordt de huidstructuur verbeterd.

Therapeutische maskers

De verschillende huidcorrigerende ingrediënten in onze therapeutische maskers peelen, hydrateren en kalmeren, afhankelijk van de gekozen formule.

Hydrateren: Therapeutic Oat Milk Mask
Dit masker, gebaseerd op havermelk is speciaal samengesteld om alle huidtypes te verzachten en te hydrateren. Havermelk is een uitstekende moisturizer en tevens een anti-oxidant. Dit unieke masker is een samenstelling van plantenextracten en pro-vitaminen zoals komkommer, arnica en panthenol. Het kalmeert en verbetert de huidstructuur.

Verfrissend: Therapeutic Papaya Mask
Dit papaya masker is een combinatie van papaya puree en andere fruitextracten zoals citroen, sinaasappel en appel. Het exfolieërt en verfrist de matte huid met als resultaat een gezonde stralende glans. Groene thee, vitamine E en honing zijn vochtinbrengende anti-oxidanten die de huid zacht en vochtig houden.

Verhelderend: Therapeutic Salicylic Acid Mask
Samengesteld voor de ontstekingsgevoelige huid. Dit masker is een mix van plantenextracten en salicylzuur om de huid te kalmeren en een gezonde uitstraling te geven.

Vernieuwend: Therapeutic Pumpkin Mask
Dit pompoenmasker is een combinatie van exfoliërende pompoen-enzymen en zuiverende ingrediënten. Tevens werkt het als een krachtige anti-oxidant en geeft de huid een mooie glans. 

 

Retinoïde behandelingen

Deze vooruitstrevende, vochtinbrengende producten geven bescherming en bevorderen de opname van vitaminen, antioxidanten en andere voedingsstoffen. Zorgen voor een goede celdeling zodat de gezonde cellen aan de oppervlakte komen en de huid daardoor een gehydrateerde, zachte en frisse uitstraling krijgt.

Ultra Peel® II
Deze vochtinbrengende behandeling geeft de oudere huid een vollere, gehydrateerde uitstraling. Het retinoïde (vitamine A) zorgt voor een snelle vernieuwing van de cellen zodat de huid er fris uitziet, terwijl vitamine C zorgt voor versterking van collageen en de huid elastisch houdt.

Esthetique Peel
Een uitstekende op retinoïde gebaseerde behandeling. Verzacht, verstevigt en verheldert alle huidtypen, ook de extra gevoelige huid en acnehuid en de huid met rosacea. Deze unieke formule verbetert de huidstructuur en vermindert hyperpigmentatie.

Alternatieven voor peelings

Deze effectieve producten met anti-oxidanten zorgen ervoor dat de huid beschermd wordt tegen oxidatie, sterke vervuiling van buitenaf en reinigen de poriën. Ook aan te raden om tussen peelings door te gebruiken voor het onderhouden van een gezonde en stralende huid.

Oxygenating Trio®
Dit product met anti-oxidanten neutraliseert vrije radicalen die schadelijk zijn voor de huid, zoals slechte eetgewoonten, roken en overmatige blootstelling aan de zon. Helpt tevens om gezonde huid te behouden en verslapte en gestresste huid er weer jonger uit te laten zien.

Detox Gel Deep Pore Treatment
Deze actieve samenstelling is een uitstekende keuze om alle huidtypes te ontgiften. Het dringt diep door in de huid, lost vuil op, verweekt mee-eters, doodt bacteriën, vermindert ontstekingen, grove huidstructuur en laat de huid er weer schoon en fris uitzien.

Behandelingen vanaf € 89,- tot € 99,-